iiniMiini
Etusivu Yritys Ajankohtaista Yhteystiedot Toimitusehdot Jälleenmyyjille Ota yhteyttä
FinnishEnglishSvenska
Valmistajat
Nimikoidut tuotteet
Muut tuotteet
Asiakkaalle
Toimitusehdot
Yritys
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Ajankohtaista
Facebook
Luonto ristikot
Ajankohtaista
Putiikki täynnä kevään uutta! Päivä: 20.02.2014

Kevät kolkuttelee jo ovella ja putiikkiin virtaa lastenvaatteisiin uutuuksia!

Nyt saapuneet kevään Maxomorran tuotteet joissa taas ihanan raikkaat värit ja kuosit. Maxomorrassahan on lyömätön hinta laatusuhde.Uutuutena mm. tyttöjen collegehousut joissa ns. farkkuvyötärö säätömahdollisuudella. Pojille taas Maxomorra tarjoaa uudistetun collegehousun ja ihanat kaulukselliset trikoopaidat. Maxomorralta vielä tulossa kesän valikoima myöhäisemmässä vaiheessa.

 Geggamojan ensimmäinen lähetys on myös saapunut ja siinä erässä tulivat mm. ihku ihanat Geggamoja pipot. Geggamoja on ruotsalainen lastenvaatemerkki joka on tunnettu super hyvästä laadustaan ja raikkaista raidoistaan. Putiikkiin saapui myös pieni erä Geggamojan kuorihaalreita aivan pienille.Isommille tulossa Helmikuun puolella kaksiosainen takki-housu setti.

Aivan uutena merkkinä iiniMiinissä tekee ensiesittelyn Nosh Organics joka on supi suomalaista designia ja valmistetaan tietenkin mahdollisimman ekologisesti ja ympäristön huomioonottaen.Tästä mallistosta pitänee kehua taivaisiin ihana huppari ja housut jotka ovat hieman harjattua puuvilla ,ehkä jopa froteen omaista materiaalia. Testattu on, pehmeä asu päällä,siinä on helppo liikkua ja kaikenlisäksi se on tosi hyvännäköinen :-) pesun kesti myös erinomaisesti ja vaate pysyi hyvin kuosissaan. Nosh Organicsilta on myös mm. hienot kamera paidat ja söpöt Pom Pom pipot jotka sopivat sekä tytöille että pojille. Näyttivät myös itseasiassa tosi hyvältä äidinkin päässä. :-)

Vielä odotellaan Nova Staria joka on tuloillaan ja katsellaan vielä mitäs ylläreitä on vaatepuolella kevääksi ja kesäksi tulossa.


 

Takaisin
Copyright © 2013 iiniMiini | Evolution Solutions verkkokaupparatkaisut